yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve can kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çtuzakıştığından güvenli olunmalıdır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda binanın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir fenomen çabucak yapı dâhilinden hafif ve emniyetli kaçışın katkısızlanması için örgülırlar. Legal olarak da her kuruluşda bulunması zorunludur.

Yangın Bapsı asliye amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dileme olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması mimarilabilmektedir.

çoklukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden ortam seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve zeminında hiçbir semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli puan Yangın Kapısı Fiyatları ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar coşkunluke dayanıklıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page